Skip to main content
 

Behandling av gulv

Bevar gulvet ditt i flere år fremover med riktig behandling.

Behandling av gulv

Innen behandling av gulv finnes det mange alternativer. Det som vi mener er viktig er å finne ut hva kunden ønsker i forhold til uttrykk og gi kunden veiledning. For å hjelpe med dette valget har vi til enhver tid masse prøver tilgjengelig slik at kunden kan foreta et valg. Vi utfører og har god erfaring med alle typer behandling på markedet.

Gulvsliping-Gulvsliping Oslo-Gulvsliping Asker-Gulvsliping Bærum-Slipe gulv-Slipe gulv Oslo-Slipe gulv Asker-Slipe gulv Bærum-Behandling av gulv-Behandling av gulv Oslo-Behandling av gulv Asker-Behandling av gulv Bærum-Gulvbehandling-Gulvbehandling Oslo-Gulvbehandling Asker-Gulvbehandling Bærum

Oljefarger

Oljefarger kan man få i alt fra svart til hvit. Vi blander også forskjellige farger sammen slik at kunden kan oppnå det resultatet han/hun vil ha. I tillegg samarbeider vi med Vinderen Fargehandel som er eksperter på fargevalg og blanding av riktig farge for kunden.

Oljelakk

Slitesterkt og solid alternativ for de som vil slippe noe form for vedlikehold. Godt alternativ for de som ønsker kun lakk og ikke farge på gulv. Gir et dypt og pent resultat. Dette alternativet gir den tykkeste hinnen på treet.

Voks

Et fint alternativ for de som ønsker et trenært og et pent estetisk uttrykk på gulvet. Denne voksen legger seg som en hinne på gulvet som beskytter mot alle typer søl. Samtidig så slipper man den relativt tykke hinnen på gulvet som lakkede gulv vil medføre.

Vannbasert lakk

Godt alternativ for de som ønsker et alternativ som lukter lite og tørker veldig raskt. Fint med kun vannbasert på eik eller som toppstrøk på furu/gran som er pigmentert med en farge.

Lut

Lut brukes for å få fargen som brukes til å dekke bedre/kraftigere pigment i treet.

Såpe/Grønnsåpe

Fint for de som ønsker et helt naturlig, lyst resultat. Relativt enkelt å skrubbe gulvet for å få bort riper/flekker. Mye og tung jobb med vedlikehold må påregnes.

Ta kontakt for en gratis befaring Kontakt oss