Skip to main content
 

Avdeling Asker og Bærum

Vår avdeling i Asker og Bærum tilbyr gulvsliping og behandling av gulv til kvalitetsbevisste kunder.

Avdeling Asker og Bærum

Bislett Gulv sørger for høy kvalitet i hele prosessen, fra grunnarbeidet til siste finish, slik at du får det gulvet du ønsker deg.

Gulvsliping-Gulvsliping Oslo-Gulvsliping Asker-Gulvsliping Bærum-Slipe gulv-Slipe gulv Oslo-Slipe gulv Asker-Slipe gulv Bærum-Behandling av gulv-Behandling av gulv Oslo-Behandling av gulv Asker-Behandling av gulv Bærum-Gulvbehandling-Gulvbehandling Oslo-Gulvbehandling Asker-Gulvbehandling Bærum

Bislett gulv avdeling Asker og Bærum tilbyr gulvsliping og behandling av alle typer gulv til kunder som ønsker en enkel prosess og høy kvalitet.

Vi har mange fine referanseprosjekter innen gulvsliping, vedlikehold og behandling av gulv fra Lysaker, Jar, Stabekk, Sandvika, Bekkestua, Østerås, Slependen, Bærums Verk, Lommedalen og andre deler av Asker og Bærum. Vi jobber med oppdrag innen gulvsliping til private og bedrifter, små og store gulvprosjekter.

For å kunne gi et nøyaktig og godt tilbud på gulvsliping eller behandling av gulv, så tilbyr vi en gratis befaring fra vår avdeling i Asker og Bærum.

Gulvsliping og behandling med olje lakk voksing

Er veldig fornøyd med resultatet av arbeidet som ble utført. Det støvet overraskende lite ned og han som utførte arbeidet hadde hele veien god kommunikasjon gjennom prosessen hvor han tok kontakt dersom det var et eller annet. Anbefales!

Sliping og lakkering av gammel og slitt parkett – vollen i asker

Et utrolig slitt gulv fra 1966 ble stort sett som nytt. Mye bedre enn ventet! Bislett gulv kom som avtalt og fullførte lenge før jeg trodde var mulig med et flott resultat. Vi fikk en svært god pris på dette oppdraget (ca 2/3 av prisen til en konkurrent).

Slipe og lakke parkett

Kjempefornøyd. Gulvet ble flott, og de utfordringene som vi hadde meldt på forhånd ble reparert profesjonelt. Alt i henhold til avtale, både på tid, kvalitet og pris.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og et godt tilbud. Kontakt oss